31
Мар

ГаМа Дизајн започнува со извоз во Дубаи

Претходно имавме потешкотии да го најдеме вистинскиот контакт и производ, но успеавме. Врвен квалитет на граѓа е тоа што требаше и да се извезува.

Share This Post
This site is registered on wpml.org as a development site.