КОЈА Е ТАЈНАТА?

Квалитетни дрвени производи
со повеќе од 15 години искуство!

Повеќе од 15 години инвестираме во компанијата... во фабрика, машини, во човечки ресурси, во техники и технологии, во квалитет. Времето дојде. Сега имаме стабилни партнери со кои се гордееме, постојан квалитет и капацитет.
Нашите клиенти се најважната цел што ја имаме. Нивното задоволство е нашата најголема мисија. Се трудиме да бидеме тука за нив во секој момент кога можеби ќе им треба помош. Што и да е тоа.
Широкиот асортиман на портфолио на дрвени производи, ни помогна да ги развиеме потребните квалификации за да бидеме конкурентни во многу области, како пакување, логистика, земјоделски производи, производство на мебел, естетски занаети итн.
Горди сме на сите завршени задачи до сега. И за уште многу што доаѓаат.
Awesome Image
Зошто гама дизајн?

Стабилен и доверлив партнер
во индустријата

01

Не само производи! ИДЕИ!

Вие го знаете вашиот бизнис, ние нудиме решенија според вашите желби.
Повеќе
02

Брза достава

Вие нарачувате – денес, ние ги произведуваме – вчера. Најбрза достава во регионот!
Повеќе
03

Вреди за парите!

Ги цениме нашите производи, колку и вие Вашите пари! Вреди за парите!
Повеќе
04

Стабилен партнер

Сечија долгорочна цел е да има долгорочен стабилен партнер. На здравје!
Повеќе
Што нудиме ние?

Нашиот производ нека
биде ваш инпут

Палети

Еден начин, зеленчук/овошје, двострани палети.
Ние сме еден од најголемите играчи во снабдувањето со палети.
01
Awesome Image

Дрвени кутии

Сезоната на зеленчук и овошје е многу кратка.
Испорачајте ги вашите производи со квалитетни дрвени кутии!
02
Awesome Image

Производи од дрво

Дајте ни димензии и наша задача е да испорачаме.
Елементи за палети, конструкција ќе бидат доставени најбрзо.
03
Awesome Image

КУПЕТЕ ОД НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Палетни рамки
Дрвена маса
Букови пелети
EPAL палета
Зошто да не изберете нас?

Наша цел е да придонесеме добро за
вашата компанија

01

Транспарентни цени

02

Навремена испорака

03

Следење во реално време

04

24/7 Онлајн поддршка

Како ние работиме

Го носиме вашиот товар

01

Транспорт

Повеќе
02

Пакување и дистрибуција

Повеќе
03

Магацинско работење

Повеќе
04

Извоз

Повеќе
Поедноставување на вашите товарни и логистички потреби со личен пристап. Како?
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Interesting Facts

The Numbers Speak for
themselves

Awesome Image
0
Wooden pallets
Awesome Image
0
Satisfied Clients
Awesome Image
50
Gazebo
Awesome Image
0
Wooden boxes
Awesome Image
1000
Wood elements
This site is registered on wpml.org as a development site.