ГО НОСИМЕ ВАШИОТ ТОВАР

Гама Дизајн работи во Македонија повеќе од 20 години

20 + год.

Искуство во производство на дрвени производи
Awesome Image

Гама Дизајн работи во Македонија повеќе од 20 години

Инвестираме повеќе од дваесет години, во човечки ресурси, во техники, во постојан квалитет. Дојде време кога не произведуваме ништо друго освен квалитет. Штом ќе добиеме шанса да започнеме соработка, никогаш не ги губиме нашите партнери. Напорот е забележлив, а резултатите се тука.
Нашите клиенти се најважната цел што ја имаме. Нивното задоволство е нашата најголема мисија
Широкиот асортиман на портфолио на производи, ни помогна да ги развиеме потребните квалификации за да бидеме конкурентни во многу области, како земјоделски производи, производство на мебел, естетски занаети итн. Ние сме горди на сите завршени задачи до сега.
Горан Андонов
Ко-Сопственик на Гама Дизајн
Митко Андонов
Ко-Сопственик на Гама Дизајн
0k

m3

Total
yearly
0k
pallets
yearly
0k
boxes
yearly
0t
pellets
yearly

НАЈДОБРИ СМЕ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА:

Дрвени кутии
Транспортни Сандуци
Еднократни палети
UR/EPAL/UIC палети
Што нудиме ние?

Нашиот производ нека
биде ваш инпут

Палети

Еден начин, зеленчук/овошје, двострани палети. Ние сме еден од најголемите играчи во снабдувањето со палети.
01
Awesome Image

Дрвени кутии

Сезоната на зеленчук и овошје е многу кратка.
Испорачајте ги вашите производи со квалитетни дрвени кутии!
02
Awesome Image

Производи од дрво

Дајте ни димензии и наша задача е да испорачаме.
Елементи за палети, конструкција ќе бидат доставени најбрзо.
03
Awesome Image
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.