Блог
Блог
27
Фев

Најновиот производ во палетата на Гама Дизајн

Палетните рамки (палетни страници) се најновиот производ во палетата на Гама Дизајн. Ги слушаме потребите на нашите лојални партнери и притоа ги следиме во растот.  Гама Дизајн се труди да ви понуди сé што ви треба од дрвена амбалажа, со што вие ќе заштедите и време и главоболки. Палетните рамки се производи кои се користат […]

Share This Post
29
Јан

Каква палета ви треба за вашиот товар?

Кога имате потреба од транспорт на производи, било да се занимавате со производство или трговија, изборот на дрвени палети прави голема разлика. За да немате дилеми или потешкотии при справување со дрвените палети, спремивме водич за полесен избор на тип на палети.   Во овој опфатен водич, се фокусираме на нашите најпродавани дрвени палети, ќе […]

Share This Post
This site is registered on wpml.org as a development site.