Awesome Image

Нашата понуда

Ние сме специјализирани за производство на палети и нудиме дрвени елементи со врвен квалитет
Производ

Дрвени палети

Клиенти

Големи корпорации во Македонија

Основана

9 Септември, 2003

Контакт

(+389) 71 205 089

Детали за компанијата

Нашата цел е да бидеме снабдувач број еден во Македонија. Да бидеме тука за нашите партнери кога им требаме најмногу. Квалитетно, достоинствено!
Awesome Image

Поддршка

Големите и растечки компании често се соочуваат со ситуација кога соработуваат со компании кои не можат да ги следат. Ова често е причина за стрес, пропуштање рокови и на крајот губење на пари. Затоа, ние се специјализиравме во оваа област. Сакаме да бидеме таму за вас. Сакаме да се вклопиме во вистинско време со вистинскиот производ. Точната навремена испорака значи дека ја испраќаме стоката во временскиот период точно кога им е потребна. Нема потреба да ги складирате и да ги чувате на залиха.
  • Сигурни и доверливи!
  • Точна и навремена испорака!
  • Задоволството е загарантирано!
  • Долгорочен партнер!
Awesome Image

Производи

Ние произведуваме сè од дрво. Но, ние се фокусираме на она што го правиме најдобро: Сите видови палети, за секоја индустрија. Ако ви треба палета, кутија, гајба со прилагодена големина... кажете ни и ние ќе ја создадеме за Вас. Нема потреба да одите со редовните големини и да губите дополнителен простор или да носите дополнителна тежина. Што се однесува до материјалите, најчесто користиме бука, но понекогаш и бор, топола, орев итн.
  • Палети
  • Кутии
  • Каси
  • Елементи
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.