За Компанијата

Awesome Image
Го носиме вашиот товар

Нашата мисија

Да се направи разлика во дрвната индустрија, со одење чекор понатаму.
Го носиме вашиот товар

Нашата визија

Да бидеме најсигурната компанија за нашите партнери, така што тие никогаш не размислуваат двапати за нашиот дел.
Го носиме вашиот товар

Вредности на компанијата

Сигурност, доверба, интегритет, хуманост
Зошто да не изберете нас?

4 Причини зошто да ги изберете
нашите дрвени производи

Не само производи! ИДЕИ!

Го знаете вашиот бизнис, нудиме решенија и развиваме нови производи, според Вашите желби
01

Брза достава

Вие нарачувате - денес, ние започнуваме да го произведуваме - вчера. Најбрзо време на испорака во регионот!
02

Стабилен партнер

Примарна цел на секој е да има долгорочен партнер!
03

Вредност за парите!

Ние ги цениме нашите производи, исто колку што Вие ги цените вашите пари!
04
ЗА НАС

Повеќе од дваесет години искуство ни помогна да станеме стабилен и доверлив партнер

20 + год.

Искуство во производство на дрвени производи
Awesome Image

Гама Дизајн работи во Македонија повеќе од 20 години

Инвестираме повеќе од дваесет години, во човечки ресурси, во техники, во постојан квалитет. Дојде време кога не произведуваме ништо друго освен квалитет. Штом ќе добиеме шанса да започнеме соработка, никогаш не ги губиме нашите партнери. Напорот е забележлив, а резултатите се тука.
Нашите клиенти се најважната цел што ја имаме. Нивното задоволство е нашата најголема мисија
Широкиот асортиман на портфолио на производи, ни помогна да ги развиеме потребните квалификации за да бидеме конкурентни во многу области, како земјоделски производи, производство на мебел, естетски занаети итн. Ние сме горди на сите завршени задачи до сега.
Горан Андонов
Ко-Сопственик на Гама Дизајн
Митко Андонов
Ко-Сопственик на Гама Дизајн
0k

m3

Total
yearly
0k
pallets
yearly
0k
boxes
yearly
0t
pellets
yearly
Our History
Awesome Image
Certifications

Our Professional Certifications

This site is registered on wpml.org as a development site.